Wednesday, July 04, 2012

Wishful Wednesday 5


Berhubung lagi baca ‘Matched’ (Ally Condie), Wishful Wednesday kali ini, buku lanjutannya aja deh. Cover yang cantik, suka dengan bubble-nya :) . Hmmm, cinta segitiga, mirip Katniss – Gale – Peeta.

Crossed 

Rules Are Different Outside The Society

Chasing down an uncertain future, Cassia makes her way to the Outer Provinces in pursuit of Ky--taken by the Society to his sure death--only to find that he has escaped into the majestic, but treacherous, canyons. On this wild frontier are glimmers of a different life and the enthralling promise of a rebellion. But even as Cassia sacrifices every thing to reunite with Ky, ingenious surprises from Xander may change the game once again.
Narrated from both Cassia's and Ky's point of view, this hotly anticipated sequel to Matched will take them both to the edge of Society, where nothing is as expected and crosses and double crosses make their path more twisted than ever.

Reached 

Cassia faces the ultimate choices in the long-anticipated conclusion to the New York Times bestselling Matched Trilogy

After leaving Society and desperately searching for the Rising—and each other—Cassia and Ky have found what they were looking for, but at the cost of losing each other yet again: Cassia has been assigned to work for the Rising from within Society, while Ky has been stationed outside its borders. But nothing is as predicted, and all too soon the veil lifts and things shift once again.

In this gripping conclusion to the #1 New York Times bestselling Matched Trilogy, Cassia will reconcile the difficulties of challenging a life too confining, seeking a freedom she never dreamed possible, and honoring a love she cannot live without.

(from goodreads.com)

Mau ikutan Wishful Wednesday, ini syaratnya:
  1. Silakan follow blog Books To Share – atau tambahkan di blogroll/link blogmu =)
  2. Buat posting mengenai buku-buku (boleh lebih dari 1) yang jadi inceran kalian minggu ini, mulai dari yang bakal segera dibeli, sampai yang paling mustahil dan hanya sebatas mimpi. Oya, sertakan juga alasan kenapa buku itu masuk dalam wishlist kalian ya!
  3. Tinggalkan link postingan Wishful Wednesday kalian di Mr. Linky (klik saja tombol Mr. Linky di bagian bawah post). Kalau mau, silakan tambahkan button Wishful Wednesday di posting kalian.
  4. Mari saling berkunjung ke sesama blogger yang sudah ikut share wishlistnya di hari Rabu =)

5 comments:

bookworm said...

Bagus gak sih seri ini, Mbak Fer...berhubung ada beberapa teman yang bilang "Matched" itu biasa aja...

orybun said...

wah, matched kan buku barunya gramedia ya? kayak dystopian gitu.. penasaran ah.. *nyari review mbak fer :)

Putri Utama said...

Mbak... Matched itu mirip nggak ceritanya dengan Delirium????

Aku tu nanya nggak nyambung lah... Si mbak posting pengen buku apa, apa nanyanya buku apa... *getok kepala sendiri*

ferina said...

@bookworm: baru mulai baca sih.. so far.. oke lah

@orybun: lagi baca nih, review menyusul :) iya, genre dystopian

@Putri: temanya agak2 mirip Delirium. soal perjodohan yang diatur gitu. tapi ada cinta segitiganya.. jadi antara yang dipengen sama 'pemerintah' sama yang dipengenin sama si cewek :D

Astrid said...

wahhh penasaran juga sama dystopian yang satu ini...tapi akhir2 ini banyak dystopian YA yg terlalu romance menye2 sih, jadi suka curiga aja bawaannya kalo liat serial dystopian YA =p

 

lemari bukuku Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang